PwC România și D&B David și Baias au asistat Banca Transilvania în tranzacția de achiziție a Țiriac Leasing

Date:

 

O echipă integrată de specialiști ai PwC România și D&B David și Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România, a asistat Banca Transilvania în preluarea companiei Țiriac Leasing de la Grupul Țiriac.

„Implicarea echipei noastre în achiziția pe care a realizat-o cea mai mare bancă de pe piața românească pentru consolidarea serviciilor sale de leasing a însemnat un efort combinat al echipei de tranzacţii PwC, cuprinzând atât consultanţi financiari şi fiscali, cât şi al avocaților D&B David şi Baias. A fost un proces de negociere extrem de complex care se va finaliza odată ce va fi primită aprobarea autorității competente”, a declarat Diana Coroabă, Partener și lider servicii financiare, coordonatoarea proiectului.

PwC România și D&B David și Baias au oferit servicii de due diligence și asistență financiară, fiscală și juridică la tranzacție. 

Echipa PwC care a asistat tranzacția a fost formată din Diana Coroabă, Ana-Maria Butucaru, Partener servicii financiare, Cornelia Bumbăcea, Partner Deals, Cosmin Rancu, Senior Manager, Bogdan Cârpă Veche, Senior Manager, Violeta Raileanu, Manager și Ramona Curta, Manager. 

Din echipa D&B David și Baias au făcut parte Anda Rojanschi, Partener, Ovidiu Bold, Avocat Senior Coordonator D&B David și Baias, Lucian Bozian, Avocat Senior Coordonator și Andreea Toncu, Avocat Colaborator.

Firma de avocatură Filip & Company a asistat Grupul Țiriac.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Bursele JTI pentru Jurnalisti: lansarea editiei 2024-2025

Urmandu-si traditia, Bursele JTI pentru Jurnalisti lanseaza de Ziua...

FoodIntelForum AQUA Carpatica progresează, profitul avansează, veselia debordează

Cea de-a treia zi a FoodIntelForum AQUA Carpatica 2024 începe și...

FoodIntelForum Aqua Carpatica, ediția a VII-A : Business pe măsură

FoodIntelForum AQUA Carpatica, ediția a VII-a, debutează la fel...

Business serios, intensitate maximă la FoodIntelForum AQUA Carpatica

Începem ziua a doua a conferinței FoodIntelForum AQUA Carpatica,...