Radu Diaconu devine partener al EY România, în cadrul echipei de consultanță fiscală și juridică

Date:

 

Radu Diaconu (foto) este, începând cu luna iulie 2022, partener al EY România, în cadrul departamentului de consultanță fiscală și juridică (Tax & Law). Radu este avocat specializat în consultanță de business și are o experiență profesională de peste 15 de ani, din care ultimii nouă în cadrul EY. 

Din noiembrie 2020, Radu este avocat asociat coordonator al Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL, societate de avocatură asociată EY România, și conduce practica acesteia de consultanță juridică, care numără aproape 30 din cei 50 de avocați ai firmei. El este, în principal, specializat în tranzacții de M&A, într-o gamă largă de sectoare.

Alex Milcev, Liderul Departamentului de Asistență Fiscală și Juridică al EY România și Moldova: „Cooptarea lui Radu în parteneriatul EY România este o decizie firească: într-un timp foarte scurt, el a consolidat practica de consultanță a Băncilă, Diaconu și Asociații, concentrându-se pe coeziunea echipei, diversificând serviciile oferite și asigurând integrarea practicii sale în structura complexă a organizației noastre. Am convingerea că, în anii care urmează, calitățile sale indiscutabile de lider vor face ca echipa de avocați pe care o conduce să devină una dintre cele mai importante de pe piața de profil din România. Îl felicit și îi urez succes!

„Sunt onorat că am fost admis în partnership-ul EY, este o recunoaștere a eforturilor depuse alături de colegii mei avocați. Integrarea serviciilor juridice oferite de Băncilă, Diaconu și Asociații în cadrul mai larg al consultanței de afaceri furnizate de EY România este fundamentul proiectelor noastre de până acum. Ne propunem să consolidăm acest mod de lucru, pentru a răspunde așteptărilor din ce în ce mai complexe ale pieței”, a declarat Radu Diaconu.

Radu Diaconu este membru al Baroului București din anul 2007. Are o licență în drept, una în economie și un doctorat în dreptul comerțului internațional. Domeniile acoperite de echipa pe care o coordonează includ fuziuni și achiziții (M&A), relații de muncă, proiecte cu autorități publice și instituții financiare internaționale, relații cu autoritățile de reglementare în toate sectoarele, IT, energie, instituții financiare și domeniul imobiliar.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Peste 15 speakeri internaţionali şi locali la EBcon. Cea mai mare conferinţă internaţională de Employer Branding din România

EBcon, prima conferinţă internaţională de Employer Branding din România,...

Program pentru susținerea afacerilor axate pe cafenele

Compania Artisan Coffee Gear anunță lansarea în 2024 a...

Acord de mediu pentru construairea unui parc de generatoare eoliene în județul Vaslui

Agenția Națională pentru Protecția Mediului (ANPM) anunță că „proiectul...

Acces gratuit la cursuri în limba engleză acreditate Cambridge

Investiție privată în educație, liceul internațional online Spark Generation,...