Forumul Reddit a lansat avataruri NFT și o piață pe care se pot obține. Deși nu este nici primul și nici ultimul care intră în acest spațiu, Reddit are o bază de utilizatori considerabilă și probabil se va baza pe aceasta ca modalitate de intrare în mai multe proiecte ce au la bază tehnologii cripto.

Desi Reddit nu este un lider în acest domeniu, anuntul este un indicator pozitiv că piața este încă acolo pentru a oferi oportunități de investiții. NFT-urile au avut parte de o călătorie în rollercoaster de când au ajuns să fie cu adevărat în atenția publicului. Există o mare discuție pe tema direcției sectorului și a calității unor oferte, dar, în cele din urmă, acest lucru nu este foarte diferit de primele zile ale criptoactivelor, care sunt acum mult mai dezvoltate și mai sofisticate în ceea ce privește ideile și ofertele. 

În cazul oricărei piețe emergente, vor exista probleme de început, dar ideile și inovațiile rămân relevante, iar organizații precum Reddit profită de oportunitatea de a se implica, ceea ce va duce la o creștere organică a acestui spațiu pe termen lung.

DISTRIBUIȚI
Simon Peters este analist în domeniul pieței criptoactivelor al platformei de investiții eToro.