Rishi Sunak, cunoscut pentru pozițiile sale pro-cripto, ar putea deveni premierul Regatului Unit, în timp ce guvernul își extinde propunerile privind criptoactivele

Date:

Ministrul pentru Servicii Financiare și City, Andrew Griffith, a adus amendamente la proiectul de lege privind serviciile și piețele financiare care extind sfera de reglementare în ceea ce privește cripto în Marea Britanie, în timp ce Rishi Sunak, care este pro-cripto, pare pregătit să devină prim-ministru. 

Rishi Sunak a fost rezonabil de deschis față de piață în perioada în care a fost cancelar, ceea ce, în cele din urmă, ne-a condus acolo unde ne aflăm acum în ceea ce privește progresele în materie de reglementare, cu un accent deosebit pe reglementările privind stablecoin. Dacă Sunak câștigă astăzi cursa  pentru a deveni prim-ministru, ar putea fi o zi cu vești bune pentru sectorul cripto din Marea Britanie. 

În ciuda instabilității de la vârful guvernului britanic, se lucrează în continuare la articole de legislație care ar putea avea un efect crucial asupra sectorului cripto din Regatul Unit. Adăugarea unui text la proiectul de lege privind serviciile și piețele financiare ar putea extinde autoritatea acestuia pentru a include un domeniu de aplicare mult mai larg privind activele digitale, comparativ cu concentrarea sa actuală asupra stablecoins. Aceasta este o evoluție pozitivă. În UE, afacerile cripto au primit o clarificare extrem de necesară cu privire la direcția de urmat în ceea ce privește supravegherea reglementară de către MiCa. 

Simon Peters
Simon Peters
Simon Peters este analist în domeniul pieței criptoactivelor al platformei de investiții eToro.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Bursele JTI pentru Jurnalisti: lansarea editiei 2024-2025

Urmandu-si traditia, Bursele JTI pentru Jurnalisti lanseaza de Ziua...

FoodIntelForum AQUA Carpatica progresează, profitul avansează, veselia debordează

Cea de-a treia zi a FoodIntelForum AQUA Carpatica 2024 începe și...

FoodIntelForum Aqua Carpatica, ediția a VII-A : Business pe măsură

FoodIntelForum AQUA Carpatica, ediția a VII-a, debutează la fel...

Business serios, intensitate maximă la FoodIntelForum AQUA Carpatica

Începem ziua a doua a conferinței FoodIntelForum AQUA Carpatica,...