ROMANIAN BUSINESS SERVICES FORUM & Awards 2021

Date:

Editia Nr. 7, 25 mai | LEADERSHIP   |   RESILIENCE   |   EVOLUTION

Premiile  ROMANIAN BUSINESS SERVICES FORUM & Awards, ajunse la cea de-a 7 editie in acest an, au scopul de a oferi o perspectiva clara asupra evolutiei industriei de business shared services in Romania, in fiecare an.

In ultimii 10 ani, industria serviciilor de externalizare s-a dezvoltat in toate industriile economiei romanesti. Daca aceasta industrie s-a remarcat in Romania prin dezvoltarea numeroaselor centre de call-center (BPO), cu care era si asociata cel mai des, astazi, industria serviciilor de externalizare s-a rafinat prin adresabilitate catre cele mai sensibile industrii, precum, cea a finantelor, serviciilor medicale, stiinte , IT, tehnologie, HR, printre multe altele.

Astfel, ne-am propus, prin organizarea ROMANIAN BUSINESS SERVICES FORUM & Awards  si a categoriilor din fiecare an, sa fim printre putii care ofera aceasta reflectare actualziata a performantelor celor mai mari companii, antreprenori si lideri din acest domeniu. De aceea, inclusiv categoriile din fiecare an urmeaza tendintele din aceasta industrie.

Pentru editia din acest an, care va avea loc pe 25 Mai, suntem deja in procesul de inscriere a companiilor, proiectelor si managerilor pentru 14 categorii, inclusiv BRAND OF THE YEAR, urmand sa anuntam FINALISTII selectati in urma procesului de jurizare, in apropierea dateli evenimentului. In seara zilei de 25 mai, castigatorii acestei gle vor fi anuntati intr-un eveniment transmis LIVE si pe care speram sa il putem organiza outdoor, asa cum ne-am obisnuit in fiecare an de la lansare.

Referitor la categoriile din acest an, va pot spune ca avem in vedere performantele inregistrate in anul 2020 – un an dificil si complex pentru toate companiile  – si, astfel, vom acorda 14 premii care vor include recunoasterea performantelor companiilor, in privinta – angajarilor, proceselor de eficientizare a operatiunilor, angajatorul anului, cea mai buna initativa de Learning & Development, CEO-ul anului, cel mai bun program de colaborare academica, cel mai bun program de well-being si adresare catre consumator, cea mai buna initiativa de responsabilitate sociala.

Veti putea regasi pe  website-ul dedicat acestui eveniment toate detaliile, daca veti intra pe thediplomat.ro, la sectiunea Events.

Dorim astfel, sa promovam si sa subliniem importanta acestui domeniu pentru economia noastra, care are, conform datelor pentru 2020, peste 130.000 de angajati in Romania, cu venituri generate de peste 4.5 miliarde de Euro.

Agenda poate fi consultată aici.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Mihai Daraban: Consiliul de afaceri România – EAU își va începe activitatea în scurt timp 

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României...

Politică şi politicianism în procesul integrării europene a României 

| de Prof. univ. dr. Vasile Pușcaș, membru corespondent al Academiei Române 

DIGI se pregătește pentru lansarea serviciilor în Belgia

DIGI a făcut încă un pas în procesul de...

Finanțare, sustenabilitate, tehnologie: comandamentele FoodIntelForum AQUA Carpatica pentru tot anul

Timpul trece iar ecourile puternice ale FoodIntelForum AQUA Carpatica, ediția...