Romsilva donează lemn pentru reconstrucția locuințelor afectate de inundații în județul Alba

Date:


Consiliul de Administrație al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva a aprobat sprijinirea cu 500 metri cubi lemn de rășinoase pentru construcții a locuitorilor afectați de inundații în județul Alba. Romsilva va asigura transportul lemnului necesar lucrărilor de reconstrucție a caselor afectate de inundații până la locul indicat de Prefectura Județului Alba și de autoritățile locale, care se vor asigura că lemnul pentru construcții va ajunge la persoanele sinistrate.


Sprijinul este oferit la inițiativa ministrului mediului, apelor și pădurilor, Tánczos Barna, care a vizitat recent zonele afectate de inundații din județul Alba.
În ultimii ani, Romsilva a derulat mai multe proiecte de responsabilitate socială, prin donarea de lemn pentru încălzirea locuințelor pentru persoanele defavorizate, lemn pentru construcții în urma producerii unor calamități și sprijinirea cu puieți forestieri și asistență tehnică pentru acțiuni de împădurire.


Regia Națională a Pădurilor – Romsilva reamintește că „administrează 3,13 milioane hectare păduri proprietatea publică a statului, circa 48% din pădurile țării, și asigură servicii silvice pentru circa un milion hectare de păduri aflate în alte forme de proprietate”.


Foto: Romsilva

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Studiu EY România: Comportamentul consumatorului român în perioada sărbătorilor de Paște 2024

Perioada festivă care se apropie aduce, ca în fiecare...

CCIR a semnat un Memorandum de Înțelegere cu Federația Camerelor de Comerț a EAU

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a...

ENERTOWN: Orașele mici din România au nevoie de un sprijin mai mare în tranziția energetică

Localitățile urbane mici sunt adesea lăsate în afara...