Serate muzicale în București, la Palatul CCIB

Date:

Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București continuă seria evenimentelor culturale „Serate muzicale în București”, pe care le organizează în parteneriat cu Lanto Communication la Palatul CCIB din Str. Ion Ghica nr 4:

– marţi, 15 martie 2022, ora 19.00 – „Călătorie muzicală”; Cristina Pașa, vioară şi Anta Agavriloae-Barbu, pian; creații de Ernest Chausson (Poeme), Cèsar Frank (Sonata în La Major), George Enescu (Impromptu Concertant), Bela Bartok (Dansurile Româneşti), Astor Piazzolla (Anotimpurile,  într-un aranjament original semnat Mariano Castro)






– marţi, 22 martie, la aceeaşi oră – „Sogno d’Amore”; pianistul Alexandru Burcă, violonistul Bogdan Platy și bas-baritonul Florin Ganea; canzonette de Rugero Leoncavallo, Ernesto De Curtis, Stanislav Gastaldon, E. A. Maria, Paolo Tosti, Cesare Andrea Bixio, Salvatore Cardillo, Rodolfo Faluo şi Eduardo di Capua






– 29 martie – concert de jazz „What the World Needs Now”; Gabi Stănescu (vioară/pian), Adrian Flautistu la contrabas, Ciprian Pop la chitară şi Andrei Paraschiv la tobe, cu participarea solistelor Andra Maria Lupu şi Miruna Popescu şi a lui Bogdan Munteanu la pian; piese de Duke Elington/John Coltrane, Stevie Wonder, Oliver Nelson, Bill Withers, Billy Strayhorn, Victor Young, George Shearing, J. S. Bach, Burt Bacharach.Â



Concertele din seria „Serate muzicale în Bucureşti”, subliniază inițiatorii, „sunt organizate cu scopul de a oferi oamenilor de afaceri şi publicului larg spectacole de cea mai bună calitate, dar şi oportunitatea de a interacționa într-un mod mai puțin formal în sălile spectaculoase ale clădirii istorice a Camerei bucureștene, adevărată bijuterie arhitectonică a Capitalei. 

Spre deosebire de un concert obişnuit, în cadrul acestor serate muzicale oferim publicului o experiență completă. Oaspeții noștri se bucură nu numai de un act artistic de calitate, ci și de miniexpoziții de artă (pictură, sculptură), degustări de vinuri, produse gourmet etc. La fiecare eveniment, vom oferi celor care ne trec pragul un moment special.

Biletele pentru concertele din cadrul Seratelor muzicale în București sunt disponibile pe www.lanto.ro, www.bilete.ro. Acestea se pot achiziţiona şi în regim de abonament de la echipa CCIB”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Bursele JTI pentru Jurnalisti: lansarea editiei 2024-2025

Urmandu-si traditia, Bursele JTI pentru Jurnalisti lanseaza de Ziua...

FoodIntelForum AQUA Carpatica progresează, profitul avansează, veselia debordează

Cea de-a treia zi a FoodIntelForum AQUA Carpatica 2024 începe și...

FoodIntelForum Aqua Carpatica, ediția a VII-A : Business pe măsură

FoodIntelForum AQUA Carpatica, ediția a VII-a, debutează la fel...

Business serios, intensitate maximă la FoodIntelForum AQUA Carpatica

Începem ziua a doua a conferinței FoodIntelForum AQUA Carpatica,...