Serviciu FAN Courier de livrare în maximum 90 de minute

Date:

 

Liderul pieței de curierat din România, FAN Courier, lansează un serviciu de livrare ultra-rapidă, Priority by FAN Delivery, serviciu și mai prompt decât cel lansat de anul trecut, FAN Delivery, platformă online de personal shopping cu livrare rapidă. Noul serviciu este „accesibil oricărui retailer care dorește să ofere clienților săi produsele livrate în maximum 90 de minute”.

Dragoș Arnăutu, CEO FAN Delivery: „Prin acest serviciu ne adresăm retailerilor care au nevoie de soluții alternative de livrare rapidă pentru clienții lor. Priority este disponibil în toate orașele din România unde operează FAN Delivery și poate fi accesat de clientul final direct din site-ul magazinelor partenere, cu care FAN Delivery are contract. Produsele sunt ridicate din magazine în cel mai scurt timp de la plasarea comenzii și transportate la ușa destinatarului în maximum 90 de minute. Prin această extensie, FAN Delivery răspunde nevoilor clienților care au apetit pentru cumpărăturile online și doresc să economisească timp și, totodată, business-urilor care au nevoie de alternative de livrare ultra-rapidă.”

Noul serviciu, de livrare ultra-rapidă, este disponibil în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Iași și Craiova, de luni până duminică, între orele 9.00 și 21.00, ora plasării ultimei comenzi. FAN Delivery precizează că „retailerii care operează în cele șase orașe pot afla detalii operaționale și comerciale în urma unui mail trimis la [email protected]. După semnarea contractului, se comunică detaliile de conectare în platformă, unde pot plasa comenzile cu livrare ultra-rapidă, adăugând detalii despre destinatar și colet. Pentru operativitate, este disponibilă integrarea prin API (Application Programming Interface) sau se pot folosi plaformele integratoare de soluții de transport.

Produsele eligibile pentru serviciul Priority trebuie să se încadreze în dimensiunile: 70x150x30 cm, fără limită de greutate”. FAN Delivery este un start-up lansat în decembrie 2021 de FAN Courier, liderul pieței de curierat din România, definit ca „o platformă de personal shopping accesibilă tuturor companiilor, mari și mici, care oferă produse și servicii incluse în categoriile listate: Supermarket, Local & Sănătos, Florărie, Beauty & Care, Party Shop, Delicatese, Books & Gifts, Carne & Pește și Electronice. În lista serviciilor nu va fi inclus serviciul de livrare produse preparate gătite – mâncare caldă.

Clienții interesați să folosească serviciile FAN Delivery pot vedea lista vendorilor și, implicit, a produselor ce pot fi livrate rapid după înregistrarea pe platformă sau din aplicația mobilă. FAN Delivery este o platformă care acceptă plata online si in numerar a serviciilor”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Studiu EY România: Comportamentul consumatorului român în perioada sărbătorilor de Paște 2024

Perioada festivă care se apropie aduce, ca în fiecare...

CCIR a semnat un Memorandum de Înțelegere cu Federația Camerelor de Comerț a EAU

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a...

ENERTOWN: Orașele mici din România au nevoie de un sprijin mai mare în tranziția energetică

Localitățile urbane mici sunt adesea lăsate în afara...