Simon Peters, eToro: Bitcoin și ethereum găsesc suport printre investitori după scăderi masive

Date:

Bitcoin și ethereum au crescut față de minimele înregistrate în weekend, pe măsură ce cumpărătorii se întorc după vânzările masive ce au făcut ca multe criptoactive să își înjumătățească valoarea.

Cele mai mari două criptoactive după capitalizarea de piață, bitcoin și ethereum au crescut cu aproape 10% față de minimele din această dimineață.

Bitcoin, care a scăzut până la 33.525 de dolari peste noapte, se tranzacționează la peste 36.000 de dolari în această dimineață, în timp ce ethereum se tranzacționează la 2.195 de dolari, după ce a scăzuse la 2.029 dolari în ultimele 24 de ore.

În ultimele două săptămâni s-a înregistrat o corecție abruptă a criptoactivelor determinată de un val de retrageri de profit, de comentariile CEO-ului Tesla Elon Musk cu privire la impactul mineritului cripto asupra mediului și de restricționarea criptoactivelor în China.

Cu toate acestea, bitcoinul este încă peste nivelul la care a început în 2021, în timp ce prețul ethereumului este de trei ori mai mare decât nivelul de deschidere de la 1 ianuarie.

Musk își exprimă sprijinul tacit pentru criptoactive după scăderi

Elon Musk a declarat, într-o nouă serie de tweets, că „sprijină” cripto în „adevărata luptă” dintre monedele tradiționale și criptoactive.

Musk a fost aspru criticat pentru declanșarea scăderilor care au înjumătățit valoarea multor criptoactive în luna mai, după ce a vorbit despre daunele pe care mineritul de cripto le aduce mediului. 

Dar el și-a reiterat sprijinul pe termen lung pentru criptoactive pe twitter, după ce a răspuns unui utilizator care l-a întrebat despre furia îndreptată spre el din cauza scăderilor.

El a scris pe twitter: „Adevărata luptă este între monedele tradiționale și cripto. Între cele două, le susțin pe cele din urmă.”

Dinamo Kiev va vinde bilete NFT pentru sezonul 2021

FC Dinamo Kiev, celebra echipă de fotbal ucraineană, lansează bilete NFT pentru sezonul 2021, inițiativă facilitată de partenerul său blockchain Moonwalk.

Biletele NFT vor fi disponibile pe piața Binance NFT și fac parte din „Campania 100 creatori”, care a fost lansată pentru a sărbători lansarea platformei.

Dinamo Kiev a declarat că intenționează să vândă în continuare în mod regulat NFT-uri, inclusiv obiecte de colecție.

Moonwalk, o companie blockchain din SUA, ajută la lansare, biletele NFT fiind așteptate să fie disponibile pe piața Binance NFT în iunie.

_________________

Despre eToro

eToro a fost fondată în 2007 cu misiunea de a deschide piețele globale pentru ca toți cei interesați să poată tranzacționa și investi într-un mod simplu și transparent. Platforma eToro permite tuturor să investească în activele pe care și le doresc, de la acțiuni la mărfuri până la active cripto. Suntem o comunitate globală cu peste 20 milioane de utilizatori înregistrați care își împărtășesc strategiile de investiții; oricine poate copia tranzacțiile celor care au avut cel mai mult succes. Datorită simplității platformei, utilizatorii pot cumpăra, deține sau vinde active, pot să își monitorizeze portofoliul în timp real, și pot tranzacționa oricând doresc.

Atenționare privind exonerarea de răspundere

Această comunicare este doar în scopuri de informare și educație și nu trebuie luată drept sfat pentru investiții sau recomandare personală, ofertă sau solicitare de a cumpăra sau vinde orice instrumente financiare. Acest material a fost pregătit fără a ține cont de vreun obiectiv de investiții anume al destinatarului sau de situația sa financiară și nu a fost pregătit în conformitate cu cerințele legale și de reglementare pentru promovarea cercetărilor independente. Orice referință la performanțele trecute sau viitoare ale unui instrument financiar, indice sau produs de investiții complex nu sunt și nu trebuie considerate a fi un indicator sigur pentru rezultate viitoare. eToro nu își asumă nicio răspundere că informațiile incluse în acest raport sunt în totalitate corecte și complete.

Simon Peters
Simon Peters
Simon Peters este analist în domeniul pieței criptoactivelor al platformei de investiții eToro.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Lansarea unei noi game de PC-uri Maguay

Compania Maguay, caracterizată drept „cea mai veche companie...

Ziua Silvicultorului, marcată de Romsilva și Asociația Administratorilor de Păduri

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva și Asociația...

CCIR și Romanian Board of Trade Toronto susțin parteneriatul economic România-Canada

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR),...

MET România, 15 ani de activitate pe piața locală de energie

Compania MET România, parte a grupului elvețian MET,...