Skoda și Renault recheamă 2.000 de automobile în service

Date:

Compania Porsche România a hotărât să cheme în service aproximativ 707 autovehicule marca Skoda, modelele Rapid şi Octavia III, iar Renault Commercial Roumanie recheamă în service peste 1.300 de autovehicule Dacia Dokker, potrivit informațiilor transmise de către Autoritatea Naţională de Protecţie a Consumatorilor (ANPC).
La modelele Skoda, Rapid şi Octavia III, sunt probleme la mecanismul de blocare a uşilor din interior care trebuie verificate.
„Este posibil să existe o defecţiune la nivelul mecanismului de blocare a uşii din interior (Child Protection)”, potrivit comunicatului emis de producătorul auto Skoda.
Reparaţiile presupun verificarea mecanismului și eventual înlocuirea acestuia, în cazul în care nu funcționează corect.
De asemenea, compania Renault Commercial Roumanie recheamă 1.289 autovehicule marca Dacia, modelul Dokker, deoarece și această marcă a întâmpinat probleme cu sistemul ușilor culisante, dar și cu opritorul unei uşi laterale.
Proprietarii maşinilor cu eventuale probleme de fabricare, vor fi îndemnaţi „să contacteze un reparator din reţeaua autorizată Dacia de pe teritoriul României pentru stabilirea unei programări în vederea verificării preventive a prezenţei opritorului spate şi/sau fixarea opritorului faţă. În cazul în care se va considera necesar, se va monta unul sau două opritoare spate şi/sau se vor înlocui şuruburile de fixare pe uşile laterale culisante ale vehicului”, conform datelor emise de companie către ANPC.

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Asistență profesionistă pentru Mozaik Investments în achiziția unui pachet minoritar de acţiuni la Untold Universe

Fondul de investiţii Mozaik Investments a beneficiat de asistența...

Colliers: Redresarea pieței de birouri este departe de a se fi încheiat

Cererea totală de închiriere pe  piața de birouri a...