Sodexo BRS Romania a semnat un parteneriat cu NTT DATA Romania pentru implementarea de soluții RPA

Date:

Noile soluții vor reduce la jumătate
timpul alocat activităților operaționale

Sodexo BRS România, lider de piaţă în domeniul beneficiilor extra-salariale și al serviciilor care îmbunătățesc calitatea vieții angajaților, continuă procesul de digitalizare folosind tehnologia RPA oferită de NTT DATA România, furnizor inovator şi de încredere de servicii IT și de business. NTT DATA Romania va susține Sodexo în dezvoltarea de noi procese și automatizări prin tehnologia RPA și va întreține soluțiile RPA deja existente în companie.

Tehnologia RPA permite Sodexo să ofere servicii superioare clienților și partenerilor din rețea, facilitând procesele de întreținere și de comunicare. De asemenea, tehnologia va permite automatizarea sustenabilă a tuturor tipurilor de procese, de la front-office la back-office, oferind o experiență net superioară clienților și partenerilor.

Pentru noi, folosirea roboților RPA reprezintă un vector esențial în direcția digitalizării, care conferă acces facil la platformele și serviciile noastre, precum și răspunsuri în timp real. Estimăm că timpul alocat activităților operaționale, precum emiterea facturilor, a rambusărilor, a notelor de credit, se va reduce semnificativ, în anumite cazuri, chiar la jumătate. În același timp, economisind timp de la activitățile de rutină, angajații vor avea posibilitatea de a se specializa în domenii în care expertiza lor este mai relevantă, ceea ce va duce la creșterea lor profesională și a gradului de inovare” a spus Laurent Sury (foto), Chief Financial Officer, Sodexo BRS România. 

Valoarea adăugată oferită de NTT DATA Romania constă în know-how-ul specific pentru fluxurile de activitate, în soluții și servicii personalizate pentru procesele identificate spre a fi automatizate. Soluția va transforma procesele de business prin aplicarea celor mai performante procese și componente de automatizare reutilizabile. 

Într-o eră dictată de nivelul de receptivitate față de clienți, automatizarea proceselor robotizate (RPA) devine rapid crucială pentru toate organizațiile care urmăresc transformarea digitală. Expertiza noastră RPA a ajutat Sodexo să eficientizeze procesele repetitive cu RPA pentru a crește eficiența, viteza și acuratețea proceselor de business. Urmărim în continuare extinderea parteneriatului nostru și sprijinirea procesului de transformare digitală al Sodexo”, a declarat Dragoș Cățoiu, Head of Local Business NTT DATARomania.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Financial Intelligence organizează cea de-a șasea ediție a evenimentului Forumul Energiei

Financial Intelligence organizează cea de-a șasea ediție a evenimentului...

Profitul net ajustat al Xiaomi se dublează în primul trimestru și ajunge la 6,5 miliarde RMB

Traiectorie robustă de creștere, catalizată de multipli factori  Corporația...

ASF aprobă începerea ofertei publice inițiale pentru listarea a 28,5% din capitalul JT Grup Oil la Bursa de Valori București

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat în ședința...