Soluție pentru a evita pierderea bagajelor la aeroport

Date:

Riscul de a pierde sau rătăci bagajele pe aeroport este eliminat prin aplicarea soluțiilor integrate de ambalare, curierat, logistică și fulfillment oferite de Mail Boxes Etc. (MBE), franciza adusă în România de antreprenorul Adrian Minea.

Alina Scripca, Business Development Manager MBE România: „Vedem cu toții ce se întâmplă pe aeroporturile lumii în această perioadă și știm că nimic nu este mai neplăcut decât să constați la coborârea din avion că bagajul tău s-a rătăcit pe undeva și nu știi când ajunge. Pentru a evita bătălie de cap, completarea de formulare, așteptarea și chiar riscul de a nu-și mai recupera niciodată lucrurile personale,  le reamintim tuturor celor interesați că  MBE oferă, în toate cele peste 53 de state în care are operațiuni serviciul deambalare și expediție a bagajelor la destinația aleasă de client. Condiția este ca bagajele să fie aduse la una dintre agențiile MBE din țară cu minimum patru zile înainte de a pleca în vacanță. Noi ne vom ocupa apoi de ambalare, expediere și retur, la întoarcerea din concediu. Folosind acest serviciu de la MBE, turiștii simplifică deplasarea prin aeroporturi, mai ales dacă au și escală, evită eventualele întârzieri cauzate de bagaje și elimină neplăcerile provocate de pierderea sau rătăcirea bagajelor.  Oferim clienților noștri posibilitatea de a-și expedia bagajele prin intermediul MBE tot timpul anului, inclusiv iarna, când au de transportat echipamente voluminoase de schi sau alte sporuri de iarnă.”

MBE subliniază că „turiștii care vor să trimită bagajele prin intermediul Mail Boxes Etc. trebuie să se prezinte la o agenție MBE cu cel puțin patru zile înainte de a pleca în vacanță. Aceștia pot accesa website-ul companiei www.mberomania.ro, pentru a vedea care este cea mai apropiată agenție a companiei. 

Serviciul oferit de MBE este disponibil pentru orice destinație din lume și include atât expedierea, cât și returul bagajelor la întoarcere. Costurile variază în funcție de greutate, dimensiuni și destinație și nu există o limită de greutate, ca la transportul cu avionul.

În funcție de destinație, bagajele ajung în 48 de ore sau în 3-5 zile, direct la hotel sau la adresa indicată de client. În Europa, expedițiile pot ajunge și în 24 de ore, însă în acest caz costurile cresc, pentru că se va apela la transport aerian. 

Bagajele care urmează a fi expediate pot fi valize sau trollere, ele urmând a fi ambalate și înfoliate corespunzător pentru transport în agențiile MBE.

Serviciul de transport al bagajelor oferit de MBE nu se adresează doar turiștilor care pleacă în vacanță, ci și altor categorii de clienți, cum ar fi persoanele are se mută în/din România, românii stabiliți în străinătate și care vor să trimită pachete în țară sau cei care au de transportat echipamente voluminoase, cum ar fi cele de schi sau surf”.

Franciza Mail Boxes Etc., adusă în România în 2019 de omul de afaceri timișorean Adrian Minea, oferă „soluții integrate de ambalare și curierat, logistică și fulfillment, dar și de graphic design și print.

Adrian Minea, master-francizorul MBE în România, are o experiență antreprenorială de peste 30 de ani și deține Bipmobile, companie de transport internațional de mărfuri, cu o cifră de afaceri anuală de peste 15 milioane de euro.

MBE România are în prezent 5 agenții și își propune să ajungă la o rețea de 100 de agenții și afaceri de 10 milioane de euro în următorii 10 ani. Pentru 2022, Adrian Minea vrea să dubleze numărul agențiilor și să ofere servicii de ambalare, curierat și logistică unui număr cât mai mare de companii și persoane fizice din toată țara. 

Fondată în San Diego, California, în 1980, Mail Boxes Etc. a fost adusă pe piața din Italia în 1993 de Graziano Fiorelli și, de la deschiderea centrului pilot, rețeaua italiană MBE a crescut la peste 570 de centre.  MBE Italia a achiziționat ulterior drepturi de licență master MBE pentru Spania, Germania și Austria, iar în 2009 a devenit singurul proprietar al mărcii Mail Boxes Etc. și francizor al sistemului de franciză MBE. 

La nivel global, MBE a încheiat exercițiul financiar 2021 cu vânzări de 1,2 miliarde de dolari și avea 2.900 de agenții în 53 de țări, la finalul anului trecut”.

 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Bursele JTI pentru Jurnalisti: lansarea editiei 2024-2025

Urmandu-si traditia, Bursele JTI pentru Jurnalisti lanseaza de Ziua...

FoodIntelForum AQUA Carpatica progresează, profitul avansează, veselia debordează

Cea de-a treia zi a FoodIntelForum AQUA Carpatica 2024 începe și...

FoodIntelForum Aqua Carpatica, ediția a VII-A : Business pe măsură

FoodIntelForum AQUA Carpatica, ediția a VII-a, debutează la fel...

Business serios, intensitate maximă la FoodIntelForum AQUA Carpatica

Începem ziua a doua a conferinței FoodIntelForum AQUA Carpatica,...