Soluții ceramice complete pentru diverse aplicații

Date:

Compania Lasselsberger Ceramics România, deținătorul brandului Cesarom și unicul producător local de plăci ceramice, anunță că „pune la dispoziția clienților săi o gamă de soluții ceramice complete pentru diverse tipuri de suprafețe, atât pentru interior, cât și pentru exterior. Astfel, în gama de produse Cesarom se regăsesc soluții profesionale pentru întregul proces de pregătire a suprafețelor, dar și soluții de curățare și întreținere destinate suprafețelor ceramice”. Într-o descriere a ofertei, Lasselsberger Ceramics România evidențiază:

„Portofoliul de produse Cesarom cuprinde o varietate extinsă de soluții pentru pardoseli interioare umede sau încălzite, pardoseli exterioare, soluții pentru piscine, pentru pardoseli supraînălțate, suprafețe critice precum aplicarea de plăci ceramice pe suprafețe de gips-carton, peste suprafețe ceramice sau pe suport de metal, dar și soluții pentru siguranță și confort precum gama Cesarom safe+ de gresie porțelanată cu protecție antibacteriană sau gama Rako ABS cu suprafețe cu înalte proprietăți anti-derapante. Toate aceste soluții ceramice complete sunt prezentate în broșura pe care o puteți consulta aici. 

Produsele din oferta Cesarom pentru placarea ceramică a suprafețelor includ adezivi, tipuri de chituri de rost disponibile într-o paletă largă de culori și proprietăți, plăci ceramice glazurate pentru pereți interiori în spații rezidențiale, comerciale sau industriale precum gresie, faianță, decor, mozaic și plinte; plăci ceramice glazurate porțelanate pentru pardoseli și pereți exteriori sau interiori în spații rezidențiale sau non-rezidențiale. 

O categorie aparte de produse este cea a pieselor speciale care sunt create pentru a da oricărei amenajări un finisaj perfect. Din această categorie fac parte: plintele ceramice, mozaicul, plăcile ceramice speciale pentru trepte și contratrepte, gresia specială pentru placarea balcoanelor. 

De asemenea, broșura Cesarom Soluții Ceramice Complete oferă detalii despre plăcile ceramice pentru pardoseli industriale, comerciale și piscine, precum gresie porțelanată pentru pardoseli industriale cu o grosime de 1,5 cm. 

Soluții pentru pardoseli supraînălțate 

În ultimii ani, plăcile porțelanate au devenit o alternativă la piatra naturală și pavaje tradiționale din beton, oferind o rezistență îndelungată, dar și o întreținere facilă. Gresiile porțelanate de 20 sau chiar 30 mm reprezintă o soluție inovatoare datorită numeroaselor posibilități de așezare pe care le oferă, dar și a procesului rapid de instalare. 

Totodată, gresiile cu grosimi mari permit ca prin greutatea lor montarea să se poată realiza pe orice suprafață folosind un sistem de fixare adecvat. Astfel pot fi așezate direct pe iarbă, pietriș sau nisip, obținând un spațiu imediat utilizabil, pot fi instalate pe suporturi reglabile sau fixe pentru a obține o pardoseală supraînălțată ce oferă acces la cabluri electrice și conducte, sau pot fi instalate în mod tradițional cu adezivi, pe placa de beton. 

Datorită rezistenței mari la intemperii și având un finisaj antiderapant, plăcile ceramice porțelanate pot fi utilizate pentru orice zonă rezidențială exterioară, inclusiv balcoane, terase, grădini, împrejurimile piscinei, alei și locuri de parcare, precum și spații comerciale și publice. De asemenea, gresiile porțelanate cu grosimi de 20 sau 30 mm oferă flexibilitate în utilizare, putând fi mutate, rearanjate sau folosite temporar pentru evenimente speciale. 

Soluții ceramice sustenabile 

Plăcile ceramice din portofoliul Cesarom sunt realizate din materii prime naturale, nu conțin plastic și sunt complet reciclabile, igienice, ușor de curățat și întreținut. Printre alte avantaje ale plăcilor ceramice se numără: rezistența mare la pătare, șocuri mecanice, intemperii sau uzură de trafic. Totodată, au un ciclu de viață lung, nu își schimbă forma de-a lungul timpului, rezistă la foc, iar în contact cu acesta nu emit substanțe nocive pentru mediu sau pentru sănătatea oamenilor. 

Soluții ceramice cu protecție antibacteriană 

Suprafețele tratate cu nanoparticule de argint din gama Cesarom safe+ împreună cu chiturile speciale elimină 99% dintre bacterii și microbi, împiedicând dezvoltarea mucegaiului și răspândirea bacteriilor. Protecția antibacteriană este garantată pe toată durata de viață a plăcilor, nu necesită activare cu dispozitive UV ca în cazul altor produse existente pe piață și contribuie la conservarea calității și nuanței plăcilor.

Gama Cesarom safe+ gresie porțelanată poate fi utilizată atât în spațiile interioare, cât și exterioare, indiferent de anotimp sau de condițiile meteorologice. Totodată, aceasta este potrivită atât pentru construcțiile rezidențiale, dar și nerezidențiale precum hoteluri și restaurante, școli și grădinițe, cabinete medicale și laboratoare, birouri și instituții publice, spa și săli de fitness, spații comerciale sau toalete publice”.

Cesarom, recunoscut ca „liderul pieţei româneşti de gresie şi faianţă”, este caracterizat ca „unul dintre brandurile cu tradiţie din România, având o istorie de 60 de ani. Cesarom se produce în fabrica Sanex SA din Cluj-Napoca, companie care a devenit, începând cu anul 2004, membră a grupului austriac Lasselsberger GmbH, unul din liderii europeni în producţia de plăci ceramice (gresie, faianţă şi decoruri ceramice).

În prezent, capacitatea totală de producţie din cadrul fabricii Sanex SA din Cluj-Napoca se ridică la peste 8 milioane de metri pătraţi anual, Sanex SA comercializând o gamă variată de modele de gresie, faianţă şi plăci decor. Toate colecţiile Cesarom pot fi vizualizate pe www.cesarom.ro”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Studiu EY: politici și controverse fiscale – ce ar trebui să aibă în vedere companiile în acest an? 

Reformele fiscale globale implementate de guvernele din întreaga lume...

Rottaprint, investiții de peste 60 milioane euro în 33 de ani de activitate

Compania Rottaprint, prima tipografie flexografică cu acționat 100% românesc,...

Analiză iBanFirst asupra unor eventuale devalorizări competitive în Asia

O analiză făcută de fintech-ul iBanFirst relevă preocupările pieței...

VELUX a consumat în 2023 energie electrică obținută 100% din surse regenerabile 

Producătorul de ferestre de mansardă VELUX Group a lansat...