Soluții digitalizate de motivare a angajaților

Date:

30% din totalul valoric al tichetelor cadou (pe suport de hârtie sau prin intermediul soluțiilor moderne) sunt comandate cu ocazia Paștelui, arată analizele companiei Up România, specializate în instrumente de motivare a angajaților. În luna martie a acestui an, volumul tichetelor cadou acordate pe card a fost de cinci ori mai mare față de luna martie a anului 2020. O astfel de formă a tichetelor cadou este cardul Up Cadou. Domeniile economice cu interes important pentru acest card sunt farma, birotică-papetărie, producție, distribuție și comerț. Solicitările sunt cu precădere, din zonele București-Ilfov, Nord-Est și Centru.

Elena Pap, director general Up România și director regional Up Group: „Continuăm să observăm un interes crescut al clienților din portofoliul Up România față de soluțiile digitale de motivare și recompensare a angajaților, într-un mod cât mai personalizat, adaptate nevoilor acestora.  Pe lângă siguranța și accesibilitatea crescute, credem că soluțiile precum cardul Up Cadou simplifică eforturile companiilor de a-și recompensa angajații, distribuirea lor către beneficiari, sunt scutite costurile de livrare, iar serviciile de gestiune sunt accesibile online. Angajații  le folosesc direct în magazin sau online, în rețeaua de parteneri Up România”.

Inițiatorii subliniază că „în acest moment, rețeaua de magazine partenere în care pot fi folosite tichetele și cardul Up Cadou este alcătuită din branduri sau magazine de proximitate din diverse domenii, precum IT&C, hypermarketuri, fashion & beauty, home & deco, farmacii și clinici medicale, librării și restaurante. De altfel, utilizatorii tichetelor și cardurilor Up Cadou și-au manifestat în ultimul an preferința pentru utilizarea acestora în cadrul hypermarket-urilor, unde beneficiază de o varietate crescută de produse, dar și în magazine de mobilă, decorațiuni, electrocasnice, modă și cosmetice. Conform legislației în vigoare, tichetele cadou oferite angajaților sau copiilor minori ai acestora cu ocazia Sărbătorilor Pascale sunt scutite de impozit pe venit sau de plata contribuțiilor sociale obligatorii, în cuantum de până la 150 de lei. Un alt avantaj al acordării tichetelor cadou pentru salariați este deductibilitatea acestora la calculul impozitului pe profit până la 5% din fondul de salarii.

Cei care beneficiază de soluțiile Up Cadou pot plăti produsele pe care le achiziționează chiar și cu telefonul, prin aplicația Up Mobil, din care își pot înrola cardurile în Apple Pay, Google Pay sau wallet-ul propriu Up Mobil Pay. Up Mobil este este una dintre cele mai bine cotate aplicații financiare din România și poate fi descărcată gratuit de pe Google Play, App Store sau Huawei App Gallery”.

Grupul Up (www.up.coop) este caracterizat ca „un grup internaţional şi solid. Prezent în peste 30 de ţări, Grupul Up îşi adaptează expertiza la specificul local. Zi de zi este alături de 29 de milioane de persoane din întreaga lume prin zeci de mărci de produse şi servicii: tichete, carduri sau aplicații mobile.

Up România face parte din Grupul Up și deservește peste 25.000 de clienți și 800.000 de beneficiari. Cu o prezenţă de 19 ani în România, compania oferă diverse instrumente de motivare și soluții financiare avantajoase pentru performanța business-ului companiilor:

  1. Produse și servicii care facilitează viața de zi cu zi a salariaților prin accesul la beneficii în multe domenii – tichete pe suport de hârtie și carduri Up Dejun, Up Cadou, Up Cultură, Up Vacanță, tichete de creșă;
  2. Platforma de beneficii flexibile – Up MultiBeneficii;
  3. Soluții digitale interactive de incentivare și recompensare – STIM Online;
  4. Servicii dedicate comercianților;
  5. Soluții personalizate pentru modernizarea sectorului de acțiune socială – tichete sociale, tichete sociale pentru grădiniță ;
  6. Soluții pentru achiziții inteligente dedicate companiilor mici și mijlocii – IMM – platforma Up Achiziții”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic 

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe...

HIDROELECTRICA: Barajului Izvorul Muntelui – în perfectă siguranță după seism

În data de 28 martie 2024, în regiunea Moldova,...

Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului

de Denisa Simion (foto), Manager, Consultanță Financiară, Servicii Corporate...

OMNIASIG a plătit daune în baza polițelor de sănătate aproximativ  47 milioane de lei în 2023

OMNIASIG Vienna Insurance Group a plătit pentru cele aproximativ...