Spațiu extins pentru Leroy Merlin Craiova în Electroputere Parc 

Date:

 

Retailer-ul Leroy Merlin, specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, anunță „finalizarea procesului de relocare a magazinului său din Craiova, care va fi inaugurat pe 19 iunie tot în centrul comercial Electroputere Parc, într-un spațiu de 14.750 mp, cu 16% mai mare față de locația precedentă.

Magazinul, poziționat pe Calea București nr. 80 B, va fi deschis publicului tot de luni până sâmbătă în intervalul 07:00-21:00 și duminica între 08:00 și 20:00”. 

Retailer-ul precizează că „scopul relocării magazinului a fost acela de a oferi o experiență de cumpărare mai simplă și facilă pentru fiecare client, dar și acces la o suprafață mai generoasă, în special în zonele dedicate materialelor de construcții și de grădină, inclusiv mobilier, pentru acces la toată gama de produse și servicii Leroy Merlin. 

În noul Leroy Merlin Craiova, clienții vor avea acces la o ofertă diversă, cu  produse din categorii variate, de la materiale de construcții, grădinărit, decorațiuni, sanitare, unelte, produse pentru renovarea casei, soluții pentru proiecte de casă (băi și bucătării), altele. Craiovenii vor avea acces inclusiv la showroom-ul de bucătării care prezintă și gama DELINIA iD, marcă proprie, concept  extins în toate orașele din țară în cu prezență Leroy Merlin.

În plus, locuitorii Craiovei vor avea la dispoziție toată gama de servicii și soluții utile, specifice magazinelor Leroy Merlin, de la serviciul de ferestre PVC la comandă, la cel de de configurare 3D a bucătăriei, montaj al bucătăriei, plata în rate cu cardul de debit sau serviciul de finanțare prin partenerul Oney”.  

Mathieu Bauduin, CEO Leroy Merlin România: „Leroy Merlin Craiova este un magazin bine cunoscut comunității locale, craiovenii ne apreciază și ne trec pragul constant, în fiecare zi. Sunt clienți fideli, educați, atașați de casele lor, care apreciază transparența noastră totală când vine vorba de raportul calitate-preț, diversitatea produselor și a serviciilor, profesionalismul angajaților Leroy Merlin cu care intră în contact. Astfel, nevoia de a reloca magazinul într-un spațiu mai generos, însă în același centru comercial cu care ne-am familiarizat cu toții, a fost una naturală și apreciem deschiderea partenerilor noștri din cadrul Electroputere Parc, care au facilitat acest proces eficient, fără sincope și în timpul agreat.”

Leroy Merlin subliniază, pentru clienții din Craiova, că „vor avea acces în continuare și la soluțiile alternative de cumpărare, precum: Rezervă și Ridică, prin care aceștia își pot rezerva produsele dorite în magazin cu ridicare personală ulterioară în două ore, Comandă telefonică – pentru cei care doresc să plaseze telefonic o comandă rapidă, Comandă online cu livrarea produselor la domiciliu sau aplicația mobilă Leroy Merlin, care oferă acces la toate cele peste 30.000 de produsele disponibile în magazin, dar și la secțiunea “Inspirație” dedicată articolelor și tutorialelor video pentru idei și soluții în proiecte de amenajare și renovare pentru casă și grădină.

În continuare, zona de DRIVE IN permite accesul cu mașina în zona materialelor de construcții, achiziția fiind mai eficientă pentru clienți.

Pentru a veni și mai mult în ajutorul clienților, se poate apela la serviciul de retragere marfă pentru o selecție variată de produse grele precum gresie, faianță, parchet, bucătării, sanitare. Astfel, după ce au fost alese, produsele vor fi aduse direct la mașina clientului de către angajați”.  

Leroy Merlin, membră a Grupului Francez ADEO, reamintește că „este lider european al pieței de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit.

Harta ADEO cuprinde peste 1000 de magazine situate în 20 de țări ce deservesc 500 de milioane de locuitori și profesioniști. Suntem 150.000 de colegi, lideri dezvoltați într-o cultură a intraprenoriatului, animați de un scop comun: să fim utili nouă, celorlalți, comunităților și întregii lumi, să oferim soluții eficiente și responsabile de îmbunătățire a locuințelor.

În România funcționează 21 magazine Leroy Merlin, cu aproape 3500 de angajați în 15 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara, Oradea, Târgoviște și Arad”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Rata şomajului în județul Ilfov în iunie 2024

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Ilfov...

Fonduri prin platforma Seedblink, pentru elevi din școli și licee

Platforma educațională digitală Spark Generation, din Cluj-Napoca, anunță că...

Împrumut Garanti BBVA Leasing de la BERD, în sprijinul IMM-urilor

Garanti BBVA Leasing, parte a Grupului Garanti BBVA...