Speedwell primește noi chiriași în Spaceplus

Date:

 Dezvoltatorul imobiliar SPEEDWELL anunță că „a semnat noi contracte de închiriere pe segmentul industrial-logistic cu patru companii de renume: Soler & Palau, Le Bazar, Garage Bavaria și Alexandris România. Noii chiriași SPACEPLUS West vor ocupa o suprafață totală de 1.900 de metri pătrați. Pe lângă spațiul de depozitare, Soler & Palau a închiriat 200 de metri pătrați de spații de birouri și în clădirea MIRO”.

Didier Balcaen, CEO și cofondator SPEEDWELL: „Îmi face plăcere să urez bun venit noilor noștri chiriași din comunitatea SPACEPLUS West. Mă bucur să văd că noul concept logistic pentru IMM-uri este recunoscut în industrie pentru calitatea pe care o oferă și sunt încântat să văd că tot mai multe companii aleg să investească în spații moderne de depozitare.

Faptul că aceste companii au ales să își dezvolte afacerile în proiectul nostru logistic reafirmă convingerea că SpacePlus este preferat atât de branduri deja cunoscute, cât și de antreprenori aflați la început de drum. Pe lângă locația sa strategică, care asigură un acces facil la șoseaua de centură, chiriașii SpacePlus Bucharest West beneficiază de flexibilitate în configurarea spațiilor cu un design modern, care acordă prioritate securității, confortului, siguranței și sustenabilității.”

Soler & Palau este „producător și distribuitor global de sisteme de ventilație de înaltă calitate, destinate spațiilor comerciale, industriale sau rezidențiale. Cu patru unități de producție în Spania (Ripoll, Sils, Torelló și Madrid), două în China (Shanghai și Guangzhou) și fabrici în Franța, Marea Britanie, Norvegia, Mexic, Brazilia, USA, Singapore, Thailanda, Malaysia și India, Soler & Palau a dezvoltat o linie de produse cu peste 10.000 de modele pentru a satisface toate nevoile pieței. Recent, compania a închiriat 430 de metri pătrați de spații de depozitare în SPACEPLUS West și 200 de metri pătrați de spații de birouri în clădirea MIRO”. 

Distribuitorul de preparate ready-to-eat Le Bazar, prezent pe piața din România prin brandul Legurme, comercializat prin intermediul marilor retaileri cunoscuți, „a închiriat în SPACEPLUS West 480 de metri pătrați de spații de depozitare pe o perioadă de trei ani. Astfel, compania își consolidează prezența pe piața din România, urmărind, în același timp, extinderea către celelalte țări europene. 

Totodată, Garage Bavaria, distribuitor de piese auto și automobile, a semnat un contract de închiriere de 440 de metri pătrați de spații logistice în depozitul SPACEPLUS West. 

Alexandris își desfășoară activitatea din anul 1925 în 5 locații din Grecia, iar din anul 1999 s-a extins în Bulgaria și România, producând sisteme de transport și componente de îmbuteliere. Cu aproape 100 de ani de activitate și experiență în afaceri, Alexandris oferă o mare varietate de articole și o specializare în ceea ce privește nevoile sectoarelor Industriale și de Producție. În cazul în care produsele nu sunt fabricate în cadrul companiei, acestea sunt importate de la cei mai de încredere producători de pe piața europeană și internațională. Clienții Alexandris pot obține toate articolele aferente de la un singur furnizor, toate magazinele lor din Europa având depozite care mențin toate produsele în stoc”.

Jan Demeyere, arhitect și cofondator SPEEDWELL: „Suntem încântați că am putut identifica o nișă pe piața logistică din România, adresându-ne nevoilor de depozitare ale IMM-urilor. Am dezvoltat SPACEPLUS West pentru a putea oferi partenerilor noștri cele mai eficiente soluții, conform standardelor de calitate ale momentului. Astfel, am găsit noi metode care să acopere toate cerințele chiriașilor aflați în căutare de spații flexibile, opțiuni suplimentare și facilități moderne. Încrederea în proiectele noastre crește cu fiecare nou chiriaș, mai ales atunci când aceștia găsesc în portofoliul nostru soluții pentru nevoile lor diverse de creștere, atât cele ce țin de spațiul office, cât și nevoile mai ample de ordin logistic, implementate la cele mai înalte standarde europene. Le urăm bun venit în comunitatea noastră noilor parteneri și îi asigurăm că vor beneficia de cel mai bun mediu de muncă pentru angajații acestora.” 

SPACEPLUS „beneficiază de cele mai înalte măsuri de siguranță, cu supraveghere 24/7 și acces controlat. Mai mult, spațiile sunt dotate cu sprinklere și alte servicii suplimentare, precum încălzire sau posibilitatea de a amenaja birourile la cerere.   

În prezent, portofoliul SPACEPLUS West include chiriași precum: Arhivatorul, HAK, Project1, Soler & Palau, Le Bazar, Garage Bavaria și Alexandris România, gradul de ocupare fiind de peste 50%”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Lansarea Parcului Fotovoltaic Teiuș: Investiție de 47 milioane euro pentru un viitor verde în Alba

Teiuș.Solar, parte a grupului Eurowind Energy, dezvoltator și operator...

Concept unic pe piața avocaturii de drept penal al afacerilor din România

Companiilor, precum și persoanelor fizice, le este adresată „o...

„vorbIMM despre: Regenerarea României”, eveniment dedicat dezvoltării economiei românești 

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din...