Ștefan Stavrositu, noul președinte al Directoratului BCR Asigurări de Viață VIG 

Date:

Ștefan Stavrositu (foto) a fost desemnat președinte al Directoratului BCR Asigurări de Viață VIG, mandatul fiind aprobat de Autoritatea de Supraveghere Financiară. 

Ștefan Stavrositu: „Sunt onorat de oportunitatea de a conduce BCR Asigurări de Viață VIG și de a prelua funcția de la Erwin Hammerbacher. În perioada următoare, voi continua strategia actuală a companiei, care ne poziționează în topul asigurătorilor de viață din România. Alături de echipa BCR Asigurări de Viață VIG, ne vom concentra pe atingerea obiectivelor strategice ale companiei și vom continua să le oferim clienților noștri un portofoliu diversificat de produse și servicii de asigurare de înaltă calitate, care răspund nevoilor personalizate de protecție, economisire sau investiție.”

Peter Höfinger, președintele Consiliului de Supraveghere al BCR Asigurări de Viață VIG: „Sunt încântat de numirea lui Ștefan Stavrositu în calitate de CEO al BCR Asigurări de Viață VIG. A fost alegerea firească, având în vedere experiența sa vastă în distribuția asigurărilor, atât prin modelul de business bancassurance, cât și prin rețelele de agenți și brokeri la nivel național. În plus, viziunea, gândirea inovatoare și determinarea lui Ștefan sunt calități esențiale, care vor juca un rol decisiv în dezvoltarea pe termen lung a companiei.”

Ștefan Stavrositu are o experiență de peste 20 de ani în industria asigurărilor. A fost director național de vânzări în cadrul companiei Groupama, unde a coordonat activitatea de vânzări prin reţea proprie, brokeri, leasing şi parteneriate strategice. Anterior, a ocupat diferite poziții de management în cadrul companiilor Eurolife FFH Asigurari și NN. Este absolvent al Academiei de Studii Economice din București, Facultatea de Relații Economice Internaționale și deține certificare ISM – The Institute of Sales Management (ISM) și diplomă în Business Management la CODECS. În 2022, a finalizat programul MBA româno-francez Professional INDE MBA în cadrul ASE – CNAM. 

Ștefan Stavrositu îl urmează la conducerea Directoratului BCR Asigurări de Viață VIG pe Erwin Hammerbacher, care s-a pensionat la finalul anului 2022. Erwin Hammerbacher a deținut funcția de Președinte al Directoratului BCR Asigurări de Viață VIG din octombrie 2017, iar înainte de această numire, el a fost membru al Consiliului de Supraveghere al BCR Asigurări de Viață VIG.

Principalele obiective ale lui Ștefan Stavrositu sunt să transforme BCR Asigurări de Viață VIG în prima opțiune a clienților din România în materie de asigurări de viață și să contribuie semnificativ la conturarea și realizarea obiectivelor strategice ale companiei pe termen mediu și lung. 

 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Analiză Storia – orașele și cartierele în care românii găsesc cu ușurință locuri de parcare

Alexandria, Râmnicu Vâlcea și Drobeta-Turnu Severin sunt orașele din...

BCR Leasing oferă clienților microîntreprinderi și PFA acces 100% digital la contractele active de finanțare, direct în ecosistemul George

Banca Comercială Română (BCR) extinde funcționalitățile din platforma digitală...

Prețul aurului, aproape de recordurile istorice: 2.400 de dolari/uncie 

Prețul aurului a crescut de la 1.991 de dolari...