Stejarii Collection, „Proiectul rezidențial al anului” la SEE Property Forum Award Ceremony

Date:

Stejarii Collection, extensia Stejarii Clubul Rezidential, cel mai reprezentativ reper al cluburilor rezidențiale din București, a fost premiat la gala SEE Property Forum Award Ceremony, categoria „Proiectul rezidențial al anului”, competiție în care au mai concurat Marmura Residence (Prime Kapital), One Herestrau Towers (One United Properties), Atria Urban Resort (Atria Urban Resort).

Răzvan Enache, Managing Director, Țiriac Imobiliare: „Pentru întreaga echipă această distincție reprezintă mai mult decât un premiu. Reprezintă recunoașterea efortului depus în crearea unei noi faze de succes Stejarii prin care oferim siguranță și confort rezidenților noștri în cel mai premium complex rezidențial din București. Totodată, este o motivație de a continua să realizăm proiecte imobiliare etalon.” 

Complexul Stejarii Collection se caracterizează prin aceea că „oferă spre închiriere 198 de apartamente premium în zona de Nord a Bucureștiului și va fi dat în folosință în prima jumătate a anului 2023. Stejarii Collection reprezintă faza a doua a complexului Stejarii Clubul Rezidential, dat în exploatare începând cu anul 2010, fiind un reper al unei comunități internaționale, dintre care aproximativ 60% locuitori de etnie română. Complexul este dispus în Pădurea Băneasa și funcționează în sistem de închiriere de apartamente premium”. 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

FoodIntelForum Aqua Carpatica, ediția a VII-A : Business pe măsură

FoodIntelForum AQUA Carpatica, ediția a VII-a, debutează la fel...

Business serios, intensitate maximă la FoodIntelForum AQUA Carpatica

Începem ziua a doua a conferinței FoodIntelForum AQUA Carpatica,...

Influencerii înlocuiesc familia și prietenii ca sursă de informare pentru investitori 

În fiecare zi, investitorii individuali caută informații despre diferitele...