Strângere de fonduri pentru maternități din Ucraina

Date:

În sprijinul mamelor și copiilor nou-născuți din Ucraina, precum și pentru strângere de fonduri necesare achiziționării de echipamente medicale pentru maternitățile din orașele afectate de război, Asociația Rezistența prin Cultură organizează un concert caritabil cu mesajul „Salvează un înger”, în data de 31 mai 2022, la Teatrul Elisabeta din București.


Vor cânta pentru pace, speranță și solidaritate sopranele Madeleine Pascu și Aida Pascu, baritonii Valentin Vasiliu, Cătălin Petrescu, Florin Ganea și Ștefan Alexandru Constantin, violonistul Bogdan Platy, violoncelistul Andrei Nițescu, pianiștii Alexandru Burcă și Denisa Nițescu; prezentatorii concertului, Alexandra Velniciuc și Wilmark.


Concertul va fi transmis live, pe pagina de Facebook și pe canalul oficial de YouTube ale Asociației Rezistența prin Cultură.
Partenerii evenimentului sunt Asociația Sothis, Teatrul Elisabeta, Vision Media Plus și Asociația ProValores.


Donațiile se pot face în contul dedicat al Asociației Rezistența prin Cultură, IBAN RON: RO79BTRLRONCRT0599624202. Sumele strânse vor fi direcționate pentru achiziționarea de echipament medical, oferind astfel o șansă în plus la viață copiilor din maternitățile distruse din orașele din Ucraina!


Mai multe detalii despre cum puteți dona sau cum vă puteți implica în această cauză găsiți pe site-ul Asociației, la adresa www.rezistentaprincultura.ro

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Miercuri, 22 mai, la CCIB, Conferința FOCUS București

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB)...

Protocol de colaborare CCIR – Ministerul Educației

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a...