Suport financiar pentru un program al Société Générale Global Solution Centre

Date:

Société Générale Global Solution Centre anunță lansarea unui nou program de finanțare care „vizează susținerea proiectelor dezvoltate de organizații neguvernamentale din România și care oferă suport financiar în valoare de maxim 40.000 de euro”.

Inițiatorii precizează că „noul program de finanțare, numit Academia de Educație pentru Persoane cu Dizabilități, are obiectivul de a sprijini inițiativele create de ONG-uri din România pentru a sprijini dezvoltarea educațională a persoanelor cu dizabilități în acord cu cerințele existente pe piața muncii, pentru a completa abilitățile acestora cu unele adaptate nevoilor pieței și a le crește șansele viitoare de angajare. 

Această ediție se adresează ONG-urilor care au expertiză în educație și capacitatea de a organiza programe de formare dedicate persoanelor cu dizabilități și vizează colaborarea în vederea constituirii unui program de instruire, personalizat și gratuit, prin care acestea să își dezvolte aptitudinile necesare pentru a fi integrați în forța de muncă digitală de astăzi, stimulând creșterea profesională și personală”. 

Cătălina Magui, director HR al Société Générale Global Solution Centre: „Noua ediție pe care o lansăm acum vine ca o continuare a programului de finanțare organizat în 2020 și a angajamentului companiei de a susține incluziunea socială și de a avea un impact pozitiv asupra mediului și a societății în general. Suntem aici pentru a ajuta la crearea condițiilor potrivite pentru implementarea unor inițiative care conduc către unui viitor mai bun și incluziv și care vor susține integrarea membrilor comunitățile dezavantajate.

Se spune că diversitatea înseamnă să fii invitat la petrecere, iar incluziunea înseamnă să fii invitat să dansezi. Iar prin prin activitatea noastră, prin proiectele pe care le dezvoltăm împreună cu colegii și cu partenerii noștri sau le sprijinim, ne dorim să contribuim la construirea unui viitor sustenabil și a unui mediu incluziv, în care orice persoană, indiferent de particularități sau abilități, să fie sprijinit să se dezvolte, să fie respectat și apreciat.” 

Perioada de depunere a proiectelor va fi de aproximativ trei săptămâni, de pe 12 octombrie până pe 01 noiembrie 2022, ulterior acestei date începând etapa de selecție a aplicațiilor depuse.

Toate detaliile despre noul program de finanțare pot fi găsite pe site-ul Societe Generale Global Solution Centre: Program de finanțare – Academia de Educație pentru Persoane cu Dizabilități – Societe Generale Global Solution Centre”.

Société Générale Global Solution Centre a fost fondată în România, în anul 2011, ca „un centru de servicii pentru Grupul Societe Generale. Compania oferă o gamă largă de servicii profesionale de înaltă calitate în diverse domenii de activitate pentru entitățile Grupului din întreaga lume: finanțe și contabilitate, resurse umane, IT, Know Your Customer sau compliance.

Société Générale Global Solution Centre în România înseamnă performanță, inovație și cei mai buni profesioniști. Având o echipă de peste 2.100 de experți și specialiști, compania deservește 35 de țări pentru toate liniile de business majore ale Société Générale”.

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Relaxarea regulilor privind ajutoarele de stat. Statele membre beneficiază de mai multă flexibilitate pentru a sprijini tranziția la economia cu zero emisii nete

Un articol de Sonia Voinescu, avocat senior colaborator și Gabriela Ifrim, avocat colaborator, D&B David și Baias.

Curtea de Conturi: Risc de infringement împotriva României privind gropile de gunoi din marile orașe

Curtea de Conturi a desfășurat, în perioada 10.01.2022 –...

Piața mondială IPO în T1 din 2023 a continuat să treneze

Volumele IPO la nivel global au scăzut în...