Tailent își consolidează echipa de top management cu doi executivi cu experiență internațională amplă pentru a susține inițiativele de globalizare și a accelera expansiunea

Date:

Tailent, compania românească de tehnologie cunoscută pentru dezvoltarea de roboți software inteligenți și pentru democratizarea accesului la soluții de Robotic Process Automation (RPA), își consolidează echipa de top management cu doi executivi cheie cu vastă experiență internațională, ca parte a strategiei sale de accelerare a expansiunii și de intensificare a prezenței globale. Începând din septembrie, Laurent Binetti se alătură în calitate de Board Advisor for Strategy și Dragoș Mateescu devine Head of Business Development.

Cu know-how și expertiză amplă în industria IT, Laurent Binetti se va concentra pe strategia comercială globală a Tailent, cu scopul de a consolida poziția companiei pe harta RPA la nivel mondial și de a construi baza de clienți internaționali. În rolul de Business Advisor for Strategy, Laurent Binetti își va valorifica experiența vastă în dezvoltarea și gestionarea de linii importante de business, cu accent pe canalele de vânzări pentru clienții IMM și corporate în cadrul Tailent.

Anterior, timp de mai bine de 20 de ani, Laurent Binetti a făcut parte din echipa de conducere a Dell din regiunea EMEA, cel mai recent în rolul de vicepreședinte și director general în sfera canalelor de vânzări Dell. Laurent a extins cu succes prezența companiei în noi zone geografice și a dezvoltat noi produse și servicii. Cunoștințele și viziunea de business au fost confirmate și în alte roluri în companii mari, cum ar fi CEVA Logistics, unde a ocupat poziția de Chief Commercial Officer. Ca executiv de top, Laurent are o experiență valoroasă în transformarea și dezvoltarea cu succes a organizațiilor internaționale și în implementarea strategiilor de extindere, esențiale pentru eforturile de globalizare ale Tailent.

„Este timpul ca tehnologia RPA să devină mai accesibilă. Acum, mai mult ca oricând, economia globală are nevoie de instrumente fiabile și ușor de utilizat în orice business, la un preț corect. Din București, epicentrul RPA din Europa, Tailent își intensifică strategia pentru a revoluționa modul în care oamenii lucrează, asistați de roboți software inteligenți la prețuri accesibile, și mă bucur să fac parte din această misiune”, spune Laurent Binetti, noul Business Advisor for Strategy al Tailent.

În plus, din poziția de Head of Business Development al Tailent, Dragoș Mateescu va avea un rol major în extinderea companiei prin parteneriate globale și alianțe tehnologice. Dragoș se va concentra pe accelerarea prezenței globale a Tailent prin valorificarea experienței sale extinse și confirmate pe plan internațional în gestionarea strategiilor de dezvoltare a afacerilor și a vânzărilor, a canalelor și echipelor în companii precum Dell sau ICL (Fujitsu Services).

La Dell, Dragoș Mateescu a început în funcția de Country Manager pentru regiunea Balcanilor în 2003. Ulterior, a preluat alte roluri precum cel de Country Manager pentru Turcia, Director Regional de Vânzări pentru CEE Comercial sau Director Regional pentru Dezvoltare și Integrare Comercială CEE, cu accent pe consolidarea și extinderea business-ului.

„Ecosistemul de parteneri Tailent este esențial pentru a susține clienții să adopte și să extindă tehnologiile RPA, oferind angajaților posibilitatea să se concentreze pe inovație și activități relevante. Întreprinderile mici și mijlocii din întreaga lume trebuie să accelereze digitalizarea afacerii, iar roboții software se dovedesc a fi extrem de valoroși în creșterea eficienței operaționale. Abia acum începem să asistăm la această transformare revoluționară a muncii”, spune Dragoș Mateescu, noul Head of Business Development al Tailent.

RPA este o industrie care s-a dezvoltat puternic în ultimii ani, iar România a devenit deja un important furnizor global de soluții bazate pe această tehnologie. Cu noii executivi care consolidează echipa de management, Tailent este gata să își crească rolul în procesul de îmbunătățire a modului în care oamenii muncesc.

„Cu Laurent și Dragoș în echipă, ne accelerăm planurile ajutând companiile să angajeze roboți care să se ocupe de munca plictisitoare a colegilor din echipă. Angajații vor beneficia de suportul tehnologiei RPA pentru a lăsa sarcinile plictisitoare și repetitive pe seama roboților software inteligenți și se vor putea implica în activități mai creative care să le pună mai bine în valoare competențele și expertiza”, spune Mario Popescu, CEO-ul Tailent.

Misiunea Tailent este să democratizeze accesul la roboți software inteligenți, în special pentru IMM-uri, și să schimbe paradigma conform căreia tehnologia RPA este rezervată doar corporațiilor. Soluțiile Tailent sunt foarte accesibile, iar companiile pot crea un număr nelimitat de roboți folosind Tailent Automation Platform (TAP). Roboții software pot fi instruiți cu ușurință pentru a fi utilizați imediat în orice companie, indiferent de dimensiune sau industrie, și sunt gata să lucreze alături de echipele existente.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Abonamentele Netflix bazate pe reclame sunt profitabile

Netflix este incontestabil numărul unu în sectorul divertismentului. Cele...

Consiliul Național al IMM susține orientările politice ale Ursulei von der Leyen

Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din...