Târgul de Turism, ediţia de toamnă

Date:

Târgului de Turism, ediţia de toamnă, se desfăşoară ȋn formulă online şi ȋn sediile agenţiilor, în perioada 11-14 noiembrie.  

Cristian Pandel, proprietarul celui mai mare turoperator român de pe piața autohtonă, Christian Tour, ne oferă o imagine de ansamblu a ofertelor: „Deschidem azi târgul de turism pe care ȋl vom desfăşura ȋn perioada 11-14 noiembrie 2021, ȋn agenţiile proprii şi pe platformele noastre online. Cu toate că ne este foarte dor de evenimentele cu prezenţă fizică, ne este dor de clienţii şi partenerii noştri cu care interacţionam şi ne ȋntâlneam an de an la cele două târguri de turism desfăşurate la Romexpo, am ales să continuăm tradiţia târgului de toamnă, ȋnsă ȋn format online, adaptându-ne astfel la contextul actual atipic.

Venim la acest târg online cu cele mai nou lansate oferte Early Booking pentru vara anului viitor, dar si cu o campanie specială de Black Friday, iar acest lucru ȋnseamnă că reducerile depăşesc pe alocuri 70% din valoarea pachetului standard. Avem totodată si discount-uri însemnate la vacanțele în destinații exotice și programe turistice de circuit ori croazieră inedite. Ȋn plus, oferim şi un cadou aniversar tuturor celor care aleg să călătorească alături de Christian Tour ȋn anul ȋn care celebrăm 25 ani de prezenţă pe piaţă. Astfel, fiecare turist care achiziţionează ȋn perioada târgului o vacanţă pentru 2022, beneficiază de un extra-discount ȋn euro, egal cu jumătate din vârsta sa.

În ceea ce privește apetitul românilor pentru vacanțe, ne așteptăm ca și cu această ocazie destinațiile exotice să suscite un interes ridicat; acesta fiind, de altfel, un trend început de anul trecut şi care a impulsionat touroperatorii din piaţă să introducă ȋn premieră curse charter directe către destinaţii ȋndepărtate din mijlocul oceanului, adevărate paradisuri exotice, de vizitat măcar o dată ȋn viaţă. Creşterea interesului, contextul actual şi introducerea curselor charter directe având un impact simţitor asupra scăderii preţurilor acestor vacanţe, reuşind astfel să ajungem la tarife pentru Maldive, Mexic ori Zanzibar comparabile cu cele din Antalya”.

Christian Tour are o ofertă de cazare de la 9 euro pentru un sejur de 7 nopţi pe Riviera Olimpului, doar cu anumite plecări și doar în anumite unități de cazare, la care se adaugă costul transportului cu autocarul. De asemenea, plecarea cu autocarul este asociată cu reduceri de până la 30% la transport în Corfu, Thassos, Zakynthos, Riviera Olimpului sau Halkidiki.

La transport cu avionul, există reduceri de la 100 de euro până la 400 de euro/cameră în destinații ca Antalya şi Bodrum (Turcia), Hurghada şi Sharm el Sheikh (Egipt), Gran Canaria și Tenerife (Spania), Creta, Zakynthos și Rodos (Grecia) şi Bulgaria.

Pentru stațiunile de la Marea Neagră, în vară, se pot achiziționa pachete cu reducere Early Booking de până la 45%. 

Pentru destinații exotice, Christian Tour a tăiat ȋntre 150 și 400 de euro/cameră din prețul pachetului în destinații precum Mauritius, Maldive, Zanzibar, Dubai, astfel că un sejur pornește de la 489 euro/persoană (taxe incluse).

Ca noutate a anuui, pe lângă reducerile specifice, amatorii de tururi şi circuite culturale ȋn Europa ȋşi pot achiziţiona pachetul de excursii opționale cu 10% discount.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Studiu EY România: Comportamentul consumatorului român în perioada sărbătorilor de Paște 2024

Perioada festivă care se apropie aduce, ca în fiecare...

CCIR a semnat un Memorandum de Înțelegere cu Federația Camerelor de Comerț a EAU

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a...

ENERTOWN: Orașele mici din România au nevoie de un sprijin mai mare în tranziția energetică

Localitățile urbane mici sunt adesea lăsate în afara...