Târgul Gaudeamus aduce cartea şcolară în centrul Capitalei

Date:

Piaţa cărţii, dincolo de bulversări şi de incertitudini, este deschisă la propriu în centrul Capitalei, pe platoul de la Universitate, unde se desfăşoară Târgul Gaudeamus Carte Şcolară 2017 (14-24 septembrie), organizat de Radio România prin Centrul Cultural Media Radio România, în colaborare cu Primăria Municipiului Bucureşti, cu finanțare de la Ministerul Culturii și Identității Naționale. Editori, difuzori de carte, producători de material didactic, de tehnologie şi mobilier de profil oferă produsele unei veritabile industrii: manuale, cursuri, enciclopedii, beletristică, dicționare, ghiduri, atlase, planşe, hărţi, precum şi oportunităţi de orientare pentru studii. În acelaşi timp, vizitatorii înşişi pot face donaţii de cărţi în contextul proiectului de tradiţie al manifestărilor Gaudeamus, „Cărţile se întorc acasă”, adică sunt transmise ulterior în zone deficitare în ceea ce priveşte accesul la surse de informare, mijloace de învăţământ etc.

Târgul Gaudeamus Carte Şcolară 2017 este deschis zilnic, cu intrare liberă, între orele 10 și 19, cu excepția zilei de duminică, 24 septembrie, 10-15.

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

eToro înregistrat ca furnizor de servicii pentru active crypto („CASP”) în Cipru 

eToro, platforma de tranzacționare și investiții, a anunțat astăzi...

Topul firmelor din sectorul 3, sub semnul promovării performanței în afaceri

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB),...

SUA – dobânzi ridicate pentru mai mult timp 

de Bogdan Maioreanu Rezerva Federală americană (Fed) nu a majorat...

Combaterea celor mai noi tendințe de fraudă în organizație. Care sunt cele mai expuse procese și cum pot companiile să fie cu un pas...

Material de opinie de Mihail Bucheru, Director, și Emil-Ioan Borza-Dediu,...