Transferul unei părți din activitatea de leasing operațional a BCR Fleet Management către grupul Arval beneficiază de asistența asigurată de firma de avocatură Filip & Company, cu sublinierea că „tranzacția, semnată la finalul lunii mai, este în continuare condiționată de obținerea aprobării autorității de concurență”.  

Monica Stătescu (foto), partener Filip & Company: „Am asistat la un semestru efervescent în piața de fuziuni și achiziții din România și ne așteptăm ca activitatea să se mențină într-un ritm susținut și în perioada următoare. În viața unei companii există momente bune pentru vânzare sau pentru consolidare. BCR a arătat mereu capacitatea de a-și optimiza permanent modelul de business și suntem bucuroși că am avut din nou ocazia să lucrăm în echipă în acest proiect important. A fost o experiență excelentă ca de obicei.”

Filip & Company accentuează că echipa „coordonată de Monica Stătescu (partener) și Alina Stancu Bîrsan (partener), le-a inclus pe Simona Ungureanu (associate) și Monica Popa (associate). Smaranda Văcaru (senior associate) a acordat asistență pe aspecte de drept financiar, iar Cătălin Suliman (partener) și Silviu Vasile (counsel) au asistat pe aspecte de dreptul concurenței.

Avocații Filip & Company au avut roluri importante în multe dintre tranzacţiile semnificative de fuziuni & achiziţii din România. Fie că este vorba despre privatizări, tranzacţii de private equity, venture capital sau growth capital sau alte fuziuni şi achiziţii complexe, de foarte multe ori, cel puţin una dintre părţi a primit consultanţă juridică din partea Filip & Company. Totodată, avocații Filip & Company sunt clasați pe primul loc în cele mai prestigioase directoare internaționale – Chambers and Partners și Legal 500 în practica de Fuziuni și achiziții atât la nivel de echipă cât și individual”.

DISTRIBUIȚI