Trei noi dimensiuni în portofoliul de ferestre al Grupului VELUX   

Date:

Producătorul de ferestre VELUX anunță „extinderea portofoliului său premiat de soluții de ferestre pentru acoperiș terasă. Pornind de la succesul noii generații de ferestre pentru acoperiș terasă introduse în 2022, premiate cu Red Dot Design Award pentru designul elegant și minimalist, compania introduce acum trei noi dimensiuni. Acestea au ca scop simplificarea procesului de proiectare și montare.

Cea mai nouă generație de ferestre pentru acoperiș terasă VELUX cuprinde inovații tehnice care asigură o estetică elegantă și contemporană, o eficiență energetică sporită și o performanță mai mare de reducere a zgomotului. Odată cu introducerea acestor noi dimensiuni, compania își consolidează poziția pe piață, simplificând procesul de recomandare a soluțiilor VELUX și contribuind la creșterea satisfacției clienților.

Noua categorie de ferestre VELUX pentru acoperiș terasă au o cercevea mai subțire, design-ul protecției sticlă dintr-un capăt în altul și amplasare discretă a rulourilor, oferind astfel un maxim de lumină naturală și un control deplin al confortului interior, cu o eficiență energetică și o izolare fonică excelente, precum și o gamă completă de rulouri pentru  protecție termică eficientă și climat optim în interiorul casei.

Graficul extins de dimensiuni facilitează adaptarea la cerințele proiectelor, iar consilierii VELUX oferă asistență pe tot parcursul procesului de montare.

Ferestrele vin echipate cu un motor, un senzor de ploaie și un întrerupător de perete, eliminând necesitatea configurării suplimentare. În plus, soluția cu acționare de la distanță poate fi montată fără a fi nevoie de un electrician.

Ferestrele sunt disponibile în trei variante: fixe, cu acționare electrică și cu acționare solară, cu două versiuni de protecții superioare din sticlă: plată (pentru pante de acoperiș de 2˚-15˚) sau curbată (pentru pante de acoperiș de 0˚-15˚). Toate variantele sunt completate de un portofoliu de rulouri exterioare parasolare cu acționare solară sau rulouri opace cu acționare solară, plase împotriva insectelor, precum și accesorii de montaj.

În 2022, tabelul de dimensiuni pentru noua generație de ferestre pentru acoperișuri terasă a inclus zece dimensiuni, inclusiv formate mai mari, cum ar fi 150×100 cm și 200×100 cm.

Începând cu septembrie 2023, portofoliul este extins cu trei noi dimensiuni: 150×80 cm, 150×120 cm și 200×60 cm. Aceste formate sunt concepute în mod practic pentru a se potrivi structurilor de acoperiș din lemn, ușurând și fluidizând procesul de proiectare și montare”.

Noemi Ritea, director de piață VELUX România și Moldova: „Suntem încântați să prezentăm aceste noi ferestre partenerilor noștri. Extinderea portofoliului nostru premiat reflectă angajamentul VELUX față de designul inovator și performanța excepțională. Prin oferirea de opțiuni de proiectare și montare fără efort, ne propunem să oferim o satisfacție de neegalat clienților noștri.”

Grupul VELUX reamintește că de peste 80 de ani, ajută oamenii să transforme spațiile interioare în medii ideale, cu ajutorul luminii naturale și a aerului proaspăt: „Gama noastră variată de produse include ferestre de mansardă, ferestre pentru acoperiș terasă, rulouri interioare, produse pentru protecție solară și rolete exterioare, precum și soluții de montaj și sisteme  de control pentru casă inteligentă.

Prin crearea unor locuri mai luminoase, mai sănătoase și mai durabile pentru a trăi, munci, învăța și a ne juca, facilităm o calitate mai bună a vieții pentru oamenii din întreaga lume. Lucrăm la nivel global, cu operațiuni de vânzări și producție în peste 40 de țări și aproximativ 11.500 de angajați în întreaga lume. Grupul VELUX este deținut de VKR Holding A/S, o societate cu răspundere limitată deținută integral de fundații non-profit, caritabile (THE VELUX FOUNDATIONS) și de familie. Pentru mai multe informații, vizitați www.velux.com.”

 

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

eToro înregistrat ca furnizor de servicii pentru active crypto („CASP”) în Cipru 

eToro, platforma de tranzacționare și investiții, a anunțat astăzi...

Topul firmelor din sectorul 3, sub semnul promovării performanței în afaceri

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB),...

SUA – dobânzi ridicate pentru mai mult timp 

de Bogdan Maioreanu Rezerva Federală americană (Fed) nu a majorat...

Combaterea celor mai noi tendințe de fraudă în organizație. Care sunt cele mai expuse procese și cum pot companiile să fie cu un pas...

Material de opinie de Mihail Bucheru, Director, și Emil-Ioan Borza-Dediu,...