Untold 2021 este primul megafestival anunțat anul acesta în Europa: 9-12 septembrie, Cluj-Napoca. Își reiau totodată activitatea cei peste 1000 de furnizori și 15.000 de colaboratori ai festivalului, pentru care „garanția că se întâmplă a șasea ediție Untold înseamnă o relansare a activității după mai bine de 16 luni de pauză”.

Organizatorii anunță că „începând de luni, 7 iunie, fanii festivalului Untold care încă nu au un abonament sau bilet se pot înregistra pe untold.com pentru a achiziționa abonamente pentru ediția din acest an. Abonamentele se vor pune în vânzare joi, 10 iunie, la prețul de 149 euro plus taxe, doar pentru cei înregistrați pe untold.com. De asemenea, toți fanii care și-au cumpărat abonamente pentru Untold 2020 și le-au transformat în abonamente Anytime pot opta începând de joi, 10 iunie, pentru ediția din 2021”.

Totodată, organizatorii informează: „Reprezentanții Untold au pus la dispoziția autorităților toate studiile științifice și rezultatele evenimentelor pilot organizate în străinătate, care demonstrează siguranța maximă a evenimentelor organizate cu acces doar pentru vaccinați, testați sau cei cu anticorpi.

De asemenea, Uniunea Europeană va aproba de la 1 iulie Certificatul Verde – Covid 19 care asigură aceleași 3 condiții: vaccin, certificat anticorpi sau test negativ (antigen sau PCR). Experiența, rigurozitatea și seriozitatea organizatorilor Untold, alături de măsurile de maximă siguranță propuse, fac din evenimentul de la Cluj-Napoca cel mai sigur loc public din România în care se pot afla oamenii.

Organizatorii Untold anunță că pregătesc și în acest an nume mari internaționale și cea mai intensă experiență de până acum. De-a lungul anilor pe scenele festivalului Untold au urcat nume precum: David Guetta, Martin Garrix, Avicii, Dimitri Vegas&Like Mike, Armin van Buuren, Kygo, Steve Aoki, Tiesto, Afrojack, Diplo, Hardwell, The Chainsmokers, Timmy Trumpet, Axwell Ingrosso, Don Diablo, Marshmello, Solomun, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Paul Kalkbrenner, Jamie Jones, Pan-Pot, Tale of Us, Sven Vath, Chris Liebing, Dubfire, Robbie Williams, The Prodigy, Black Eyed Peas, Stormzy, Jason Derulo, Tinie Tempah, Ellie Goulding, Hurts, John Newman, James Arthur, MO și mulți alții”.

DISTRIBUIȚI