Prețul token-ului SAND a crescut, pe măsură ce apar mai multe știri despre entități care cumpără spații din metaversul Sandbox. 

Săptămâna trecută, Sandbox a încheiat un parteneriat cu o mare instituție bancară, HSBC, o parte din acest parteneriat presupunând ca firma să achiziționeze un teren în metavers. Banca intenționează să ofere clienților experiențe în metavers, dar și să se implice în alte sectoare, cum ar fi esports și gaming, prin intermediul acestui mediu. 

Mișcarea marchează o oarecare schimbare de direcție pentru HSBC, care și-a afișat mult timp politicile sale anti-cripto, cum ar fi blocarea plăților pentru cripto. Nu este nici prima instituție financiară majoră care face investiții în metavers, JPMorgan înființând anul trecut un salon virtual în Decentraland. 

Având în vedere că tot mai multe instituții importante își asumă o participație în proiecte cripto din metaverse, există semnale că tehnologia își continuă expansiunea. Deși se află încă la început, creșterea numărului de adoptatori și a pieței vor fi probabil pozitive și pentru token-urile sale.

DISTRIBUIȚI
Simon Peters este analist în domeniul pieței criptoactivelor al platformei de investiții eToro.