Vânzarea operațiunilor de retail și distribuție Gedeon Richter

Date:

Compania farmaceutică Gedeon Richter, cu orientare spre inovație, a beneficiat de asistența casei de avocatură Filip & Company în vânzarea operațiunilor sale de retail și distribuție din România către Dr. Max Group, lanț de farmacii deținut de fondul de investiții Penta Investments. Filip & Company subliniază că „a oferit asistență juridică în legătură cu toate etapele tranzacției”, semnate la 20 octombrie 2022, supusă aprobării Consiliului Concurenței din România. 

Echipa Filip & Company a fost coordonată de Monica Stătescu (partener) și i-a inclus pe Andreea Bănică (senior associate, Corporate și M&A) și Andrei Anghel (associate, Corporate și M&A), în timp ce Smaranda Văcaru (senior associate) a oferit asistență juridică pe aspecte de drept financiar.

Monica Stătescu (foto), partener la Filip & Company: „Toamna aceasta rămâne efervescentă în ceea ce privește piața de fuziuni și achiziții și suntem bucuroși să continuăm să fim puternic implicați în tranzacțiile de referință care au loc în această perioadă. Viziunea pe termen lung și dezvoltarea continuă sunt elementele fundamentale ale istoriei Gedeon Richter. Fiecare parte din activitatea Gedeon Richter este impregnată de această filozofie, iar noi suntem încântați și onorați că ne-au încredințat un proiect atât de complex, cât și strategic pentru businessul lor.”

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

FoodIntelForum Aqua Carpatica, ediția a VII-A : Business pe măsură

FoodIntelForum AQUA Carpatica, ediția a VII-a, debutează la fel...

Business serios, intensitate maximă la FoodIntelForum AQUA Carpatica

Începem ziua a doua a conferinței FoodIntelForum AQUA Carpatica,...

Influencerii înlocuiesc familia și prietenii ca sursă de informare pentru investitori 

În fiecare zi, investitorii individuali caută informații despre diferitele...