Verona Cojocaru devine Partener în cadrul departamentului de Audit al EY România

Date:

Verona Cojocaru preia, începând cu luna iulie 2021, poziția de Partener al EY România în cadrul departamentului de Audit. Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul auditului financiar, din care trei ani petrecuți în cadrul EY, Verona Cojocaru coordonează un portofoliu extins de angajamente de audit pentru companii multinaționale și numeroase societăți deținute de antreprenori români, ce operează în diverse industrii, precum și alte angajamente de asigurare, inclusiv proiecte privind piața de capital. 

Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România și Moldova și Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrală și de Sud-Est și Regiunea Asiei Centrale (CESA): „Inovarea şi integrarea tehnologiei în procesul de audit pentru a răspunde nevoilor tot mai complexe ale clientilor nostri în contextul reglementarilor actuale, dar şi aşteptărilor angajaţilor noştri, este o parte esenţială din viziunea noastră strategică, iar Verona va contribui din noul său rol, la realizarea acesteia.”

În afara proiectelor de audit, Verona Cojocaru coordonează procesul de transformare și digitalizare a auditului în România și Moldova și este membru al echipei de coordonare a proiectelor de transformarea digitală în regiunea CESA. 

„Într-o perioadă caracterizată de schimbări profunde, pandemia a accelerat procesul de transformare digitală şi a redefinit modul de operare al companiilor şi relaţiile de muncă în toate domeniile, inclusiv în audit. Tehnologiile implementate în EY în ultimii ani, axate pe analiza şi interpretarea datelor clienților, precum şi platformele de lucru ce facilitează conectivitatea echipelor şi a clientilor în mediul virtual securizat, ne-au permis o adaptare rapidă la noile realităţi, putând astfel să răspundem nevoilor clienţilor noştri”, a declarat Verona Cojocaru. 

Verona este membru al Asociaţiei Contabililor Autorizaţi (ACCA) din Marea Britanie şi al Institutului Auditorilor Interni (IIA, US), expert contabil membru al Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România şi membru al Camerei Auditorilor Financiari din România, acreditat de către ASPAAS. 

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 298.000 de angajați în peste 700 de birouri în 150 de țări și venituri de aproximativ 37,2 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2020. Rețeaua noastră este cea mai integrată la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le oferim clienților servicii prin care să beneficieze de oportunitățile din întreaga lume.

Prezentă în România din anul 1992, EY este liderul de pe piața serviciilor profesionale. Cei peste 800 de angajați din România și Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistență fiscală, strategi și tranzacții, consultanță către companii multinaționale și locale. Avem birouri în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Chișinău. EY România s-a afiliat în 2014 singurei competiții de nivel mondial dedicată antreprenorialului, EY Entrepreneur Of The Year. Câștigătorul ediției locale reprezintă România în finala mondială ce are loc în fiecare an, în luna iunie, la Monte Carlo. În finala mondială se acordă titlul World Entrepreneur Of The Year. Pentru mai multe informații, vizitați pagina noastră de internet: www.ey.com

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Analiză Storia – orașele și cartierele în care românii găsesc cu ușurință locuri de parcare

Alexandria, Râmnicu Vâlcea și Drobeta-Turnu Severin sunt orașele din...

BCR Leasing oferă clienților microîntreprinderi și PFA acces 100% digital la contractele active de finanțare, direct în ecosistemul George

Banca Comercială Română (BCR) extinde funcționalitățile din platforma digitală...

Prețul aurului, aproape de recordurile istorice: 2.400 de dolari/uncie 

Prețul aurului a crescut de la 1.991 de dolari...