Visa testează noi metode de plată a taxei de gaz Ethereum

Date:

Marea firmă globală de procesare a tranzacțiilor Visa analizează modalități de a facilita clienților plata taxelor de tranzacționare sau de „gaz” Ethereum. Firma are în vedere automatizarea procesului de plată a unor astfel de taxe în monede tradiționale, utilizând un card de credit sau de debit existent.

Acest lucru ar putea părea un lucru minor, dar în prezent este o barieră semnificativă pentru mulți oameni în calea adoptării atunci când vine vorba de utilizarea criptoactivelor precum Ether ca formă de plată. În prezent, problema apare atunci când rețeaua blockchain se întâlnește cu infrastructura financiară tradițională (TradFi).

Depășirea complexității tranzacțiilor la punctul de întâlnire dintre cele două sisteme ar putea fi un pas important pe calea unei adoptări mai largi. Utilizatorii ar putea în curând să dețină criptoactive în portofele de custodie proprie și apoi să folosească aceste portofele pentru a face plăți practic oriunde, cu taxe de gaz și schimburi în monede tradiționale efectuate instantaneu la punctul de vânzare – ceea ce nu este neapărat simplu în acest moment.

Simon Peters
Simon Peters
Simon Peters este analist în domeniul pieței criptoactivelor al platformei de investiții eToro.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate