„VorbIMM despre Economie – 2023”, la Sinaia  

Date:

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR) a  organizat, la Sinaia,  ultimul eveniment din acest an din seria „VorbIMM despre Economie – 2023”. Au participat reprezentanți ai structurilor patronale de IMM-uri din toate regiunile țării, atașați economici ai României și parteneri. Au fost reamintite principalele acțiuni ale anului 2022 și au fost prezentate obiectivele CNIPMMR, odată cu identificarea de soluții în domeniul energiei și cu promovarea și prezentarea celor mai importante oportunități de export pe piețele internaționale pentru IMM-urile românești.

Au avut intervenții: Florin Jianu – președintele CNIPMMR, prof. univ. dr. Ovidiu Nicolescu – președintele de onoare al CNIPMMR, Răzvan Nicolescu – membru al board-ului EIT – Institutul European de Inovare și Tehnologie, Darius Vodă – secretar general, Liviu Rogojinaru – ministru consilier BPC Paris, Clementina Ion – ministru consilier BPC Chișinău, Claudiu Ionescu – ministru consilier BPCE Berna, Cristian Mateescu – ministru consilier BPCE Bonn, Dan Moraru – fost ministru consilier la BPCE Berlin, Eliza Statina – fost consilier superior economic la BPCE Beijing, Ionuț Stanimir – director marketing și comunicare BCR, Nicoleta Vatlavec – anager corporate Groupama.

Florin Jianu, președintele CNIPMMR: „Sunt bucuros că ne aflăm astăzi împreună la ultimul eveniment din acest an pentru a prezenta cele mai importante acțiuni din anul 2022 și a sublinia obiectivele pentru anul ce urmează. Închidem anul 2022 cu extrem de multe reușite pe plan legislativ, proiecte europene și vizibilitate. Anul acesta am intervenit cu propuneri de îmbunătățire asupra a peste 1500 proiecte legislative cu impact asupra mediului de afaceri, am organizat 15 evenimente în cadrul cărora ne-am întalnit cu aprox. 10.000 de antreprenori, am contribuit la educația a 1500 de persoane în domeniul antreprenorial și am finanțat peste 100 de start-up-uri.

În anul 2023, ne propunem următoarele obiective principale: realizarea unei strategii dedicate start-up-urilor, publicarea unei noi analize intitulate „Indexul antreprenorial, realizarea unei noi serii de evenimente Antreprenor din viitor și a unei strategii dedicate exporturilor. Închei prin a mulțumi tuturor structurilor membre în cadrul CNIPMMR pentru implicarea din acest an în activitatea patronală și îmbunătățirea mediului de afaceri din România.”

Foto: CNIPMMR

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Studiu EY România: Comportamentul consumatorului român în perioada sărbătorilor de Paște 2024

Perioada festivă care se apropie aduce, ca în fiecare...

CCIR a semnat un Memorandum de Înțelegere cu Federația Camerelor de Comerț a EAU

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a...

ENERTOWN: Orașele mici din România au nevoie de un sprijin mai mare în tranziția energetică

Localitățile urbane mici sunt adesea lăsate în afara...