În deschiderea ediției din acest an a Topului firmelor din Municipiul București, prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, președintele Camerei bucureștene, a subliniat că „ediția din acest an a Topului Firmelor din Municipiul București are pentru noi o semnificație deosebită, întrucât este primul eveniment de anvergură, dar și de suflet pentru echipa noastră, organizat după ce am revenit în sediul nostru istoric”.

La eveniment au participat, alături de oameni de afaceri de succes, personalități marcante ale lumii academice și oficialități de la nivelul Executivului, Instituției Prefectului, primăriilor de sector și organizațiilor neguvernamentale. Prezent la eveniment, Iulian Iancu, președintele Comisiei de Industrii și Servicii din Camera Deputaților, a ținut să spună: „Aș vrea să-l felicit pe președintele CCIB, Sorin Dimitriu, pentru că a acordat atâta atenție companiilor bucureștene care au depășit cea mai grea perioadă, perioada tulbure a tranziției, în care capitalul românesc a avut mult de suferit”.

[is_guest]Varianta integrală a articolului este disponibilă doar pe bază de abonament[/is_guest]

[is_logged_in]

_alt5841 _alt5980

Premiile acordate în cadrul celei de a XXIII-a ediții a Topului firmelor din Capitală

Trofeul HERMES: prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, președintele CCIB, pentru consecvența și curajul demersurilor sale în vederea recuperării și apărării patrimoniului istoric al CCIB;
Trofeul „George G. Aslan” : Fan Curier Express pentru „Brandul românesc al anului”;
Trofeul „Ioan V. Socec” : Agenției Naționale de Presă AGERPRES;
Trofeul de excelență în management : Aristide Caranda (Caranda Baterii SRL) și Flavia Voinea (Radio România București);
Trofeul pentru promovarea oportunităților de afaceri : „Investiți în România” TVR Internațional;
Premiul special pentru contribuția la dezvoltarea cercetării: Gheorghe I. Gheorghe, președintele Secțiunii Cercetare-Dezvoltare-Inovare a CCIB și vicepreședinte CCIB.

 

[/is_logged_in]